Aktuella kurser

Kurser för alla intressen

Vi är en söktjänst för dig som enkelt vill hitta och jämföra kurser och kortare utbildningar som bedrivs på fritiden. Genom att samla alla aktuella kurser på ett ställe gör vi det möjligt för dig att snabbt orientera dig bland det stora utbud som finns i Sverige idag. Förutom att hitta det du söker hoppas vi att du ska få inspiration till nya intressen som du kan utveckla tillsammans med andra eller på egen hand efter kursen. 

Hitta en kurs eller kortare utbildning som passar dig!

Vår ambition är att det ska finnas något för alla, oavsett om du är nybörjare eller vill fördjupa dina kunskaper. För vissa kanske en kvällskurs passar bäst, medan andra föredrar en helg. Du kanske vill lära dig något under en hel termin eller så är en intensivkurs bättre för dig? När du använder söktjänsten kommer du märka att det oftast finns flera alternativ av samma typ av utbildning, vilket gör att du har större chans att hitta något som du blir riktigt nöjd med.

Med vänliga hälsningar, 
Teamet bakom kurser.se

Senaste recensionerna

Sandra

Såååå rolig kurs och en fantastisk lärare (Rebecca Nordström) som sprider glädje och en så positiv stämning! Mitt enda önskemål är att lektionen hade varit längre än en timme, kanske en timme och en kvart eller helst en och en halv timme eftersom det känns som att vi inte hinner allt det vi skulle vilja på endast en timme.

Annica

Jag var på retreat i Bovik med Fredrika och Micke och jag är så glad att jag hittade dit. På retreatet upptäckte jag kraften i att måla intuitivt och därmed komma i kontakt med mitt undermedvetna för att kunna lösa upp blockerade känslor/minnen. Utöver målningen var det enkel yoga och fina meditationer med Micke som tryggt lät oss landa i våra k...

Visa hela
Victoria Rostö

Jag har varit på flera kurser hos Sabina och kan starkt rekommendera hennes kurser! Sabina är väldigt pedagogisk och förklarar de olika teknikerna på ett lugnt och metodiskt sätt. Hon lyssnar in vad man vill göra för att kunna vägleda och stötta. Att börja med keramik är en perfekt möjlighet för egentid med likasinnade och det är så himla mysigt...

Visa hela
Glöm inte bort din fritid
Prenumerera på vårt nyhetsbrev så ser vi till att påminna dig. Få kurstips och inspiration direkt i mejlinkorgen ☀️
Logga in